Online Lessen


 

Op interactieve en flexibele manier, aan gestelde leerdoelen werken!


Duits leren naar keuze

Wij bieden U een ruime keuze aan online taaltrainingen Duits.

U heeft de mogelijkheid een klassikale training gecombineerd met e-learning te volgen, een compleet e-learning training met alleen online contact met uw taaltrainer of een training in onze virtual claasrooms.

U bepaalt welke methode het beste bij u past.

Digitale Trainingsplatform

Onze klassikale taaltrainingen zijn blended trainingen - een mix van contacttraining en e-learning. Voor de thuiswerk opdrachten en om de lesstof te herhalen of verder te verdiepen hebben de cursisten toegang tot onze digitale trainingsplatform.

Ook voor de deelnemers die een e-learning traject volgen worden de lessen op deze digitale trainingsplatform ter beschikking gesteld.

Maatwerk

Bij het uitwerken voor uw persoonlijk online traject gaan we in op uw functie, uw branche en de situatie waarin u de Duitse taal wilt toepassen.

Voordat een online traject start zullen wij een uitgebreid intake met u maken. Wij bepalen uw taalniveau en bespreken uw wensen en doelen met u.

Op basis van deze intake adviseren wij een traject dat het best bij u past en waarmee u zo effectief mogelijk kennis kunt opbouwen.

Individueel of groep

Onze virtual claasroom trainingen kunt u individueel of in een groep met uw collega's volgen.

Wij willen graag dat onze cursisten binnen een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk Duitse taalvaardigheden ontwikkelen.

 
Online Trainingsplatform

E-learning

Een compleet e-learning traject volgen. Geschikt voor thuis en onderweg.

Elk e-learning training ontwikkelen wij op maat, toegespitst op uw taalniveau en uw leerdoelen. Bij ons volgt u geen kant-en-klare online cursussen Duits.

In uw eigen leeromgeving vindt u de theorie die u nodig heeft, maakt u opdrachten en speciaal voor u geselecteerde oefeningen.

Instructies en uitleg zijn in het Nederlands. Een taaltrainer zal u tijdens het traject begeleiden voor verder uitleg en eventuele vragen.

E-learning

Virtual Claasroom


Taaltraining Zakelijk Duits

Online lessen

Volg een taalcursus Duits online in onze virtual classroom. Kennisoverdracht, toepassen van de nieuwe kennis en interactie maken onze online trainingen even efficiënt als de fysieke trainingen.

Toerisme, Horeca en Recreatie

Toerismesector

De communicatiegerichte Power Taaltraining Duits voor de toerisme sector online volgen en uw gasten toekomstig professioneel in Duits te woord staan.

Communicatie Training


Online Communicatie

Praat met uw taaltrainer en/of medecursisten over actuele onderwerpen en verbeter uw spreekvaardigheid met een online communicatie trainingen.

Duits 2 go


Whatsapp

Micro training Duits via het mobieltje. Een maand lang elke dag 2 berichtjes met wisselende context toegespitst op uw leerdoelen.

 
Maatwerktaining - op onze trainingslocaties, incompany of online.
Trainingsduur in overleg - ook als intensieve spoedcursus mogelijk.
Tarief is afhankelijk van trainingsduur en trainingsvorm.
Keuze tussen klassikale lessen, virtual classrooms en e-learning mogelijk.
Individueel of in een groep met uw collega's.

Haal altijd het beste uit uw zakelijke taaltraining Duits!